חם מהתנור: כלי אפייה שאי אפשר בלעדיהם במטבח

אפייה היא תשוקה שלכם מאז ומתמיד? ובכן, אין שום ספק שמדובר בתחום שהוא גם תרפיה נפלאה, כזה המאפשר לכל מי שעוסק בו לפתח ולחדד את היצירתיות והלמידה ובמיוחד כזה שבסופו מובטחים תוצרים טעימים ומפנקים. אם אפייה זה משהו שאתם עוסקים בו על בסיס קבוע, כנראה שגם אתם שואפים להרחיב את הרפרטואר שלכם וליצור בכל פעם מנות טעימות יותר ומיוחדות יותר. רוב מי שרוצה לעשות את זה מחפש אחר מתכונים חדשים וטכניקות מיוחדות לאפייה וזאת בהחלט דרך מצוינת לצבור ידע חדש, אבל אנחנו רוצים להציע דווקא שיטה חדשה לשדרוג הקולינרי הזה דרך כלי אפייה מיוחדים ושונים. שישמו באביזרים חדשים זה בהחלט משהו שיכול להיות מקור מצוין להשראה והרבה פעמים בעזרת השימוש בהם, ניתן לפתח את הכישרון וללמוד דברים חדשים. לכן, אנו רוצים לגעת בכמה אביזרים כאלו שכל אחד צריך להכיר. בהצלחה!

פטישים לשבירת קינוחים

אם רוצים להכין מתכונים פשוטות של עוגות ועוגיות בנאליות יחסית, אפשר להסתפק בדברים הבסיסיים שיש לכל אחד מאיתנו בבית. עם זאת, אם רוצים להכין קינוחים מיוחדים, ובמיוחד כאלו שנראים טוב ומצטלמים יפה, אי אפשר בלי כלי אפייה איכותיים ומיוחדים כמו הפטישים לשבירת קינוחים. בעזרת הכלי הייחודי הזה, ניתן לשבור בעדינות את הקינוחים האינסטגרמיים עם שכבה קשה למעלה והרבה טוב שנוזל החוצה ברגע ששוברים את הציפוי בעדינות.

מברשות איבוק

במבט ראשון המוצר הזה אולי יראה לכם כמו פריט של ציירים ואומנים או כמו מברשות איפור, אבל צריך לדעת שמדובר על אביזר ייחודי שמאפשר קישוט וצביעה עדינה במיוחד של עוגות וקינוחים. בעזרת המברשות ניתן להגיע לרמת דיוק גבוהה בצביעה של קינוחים וזה משהו שממש אי אפשר לעשות באף דרך אחרת.

ברנר

אמרתם קרמול וזיגוג של סוכר, אמרתם ברנר מקצועי! בעזרת המכשיר הזה ניתן להפוך כל קינוח שגרתי למיוחד ויוצא דופן. נכון, הדבר הראשון שחושבים עליו כשאומרים ברנר הוא קרם ברולה, המצריך חריכה של ציפוי הסוכר, אבל האמת היא שיש עוד הרבה דברים נפלאים שאפשר לעשות עם המכשיר הזה כמו קרמול פירות למשל.

מד טמפרטורה דיגיטלי

הדרך לאפייה מיוחדת ויוצאת דופן מתחילה בדיוק במדידת המרכיבים ובשלבי ההכנה. הקינוחים המורכבים והמיוחדים ביותר הם אלו שבתהליך ההכנה שלהם, טמפרטורת האפייה מנוטרת בצורה מדויקת ואת זה ניתן לעשות רק עם מכשירים מדויקים בלבד. מד הטמפרטורה מאפשר לדעת במדויק את החום של המאפים וכך ניתן להגיע לתוצאות מרשימות.

מעמד מסתובב לעוגה

כאן אנחנו כבר מדברים על הגשה ייחודית המתאפשרת כמובן אחרי שהכנתם קינוחים מיוחדים ויוצאי דופן ובפרט עוגות עגולות מרשימות. המעמד מאפשר הגשה מרהיבה וזה בעצם טריק פשוט וקל להציג את היצירה שלכם באופן מקורי.

תבניות סיליקון

תבניות הסיליקון הם דבר חשוב עבור כל אופה, לא משנה באיזה רמה. מדובר בחומר מצוין ופשוט לאפייה שמאפשר לעשות צורות מיוחדות לעוגות ולעוגיות. היתרון כאן הוא שניתן למצוא הרבה מאד תבניות ושבלונות שונות כמו אותיות וצורות, דמויות וצורות בסיסיות וככה ניתן לעוף עם הדמיון בעזרת הפריטים הללו.

מקלות פיסול

כשאתם רוצים לקחת את האפייה שלכם לדרגת אומנות, אלו הם בדיוק הכלים שאתם מחפשים. בעזרת סט מקלות פיסול תוכלו לעצב כל מאפה בצורה שונה בדיוק לפי הדמיון שלכם. שימו לב – מדובר על אביזר למומחים בלבד.

אז הנה כמה אביזרים שכל אופה צריך להכיר. בטוחים שהם יתנו לכם השראה ויעזרו לכם להשתפר. בהצלחה!